Anu Anjog Éksportir Produk

Kami nyayogikeun layanan mandeg, ratusan konsumén percanten ka kami pikeun nyayogikeun aranjeunna produk kualitas luhur

Manufaktur Massa Sadia!

Produk pelindung pribadi

Perusahaan Unidus (HK) nyayogikeun produk kaamanan anu saé kalayan harga terjangkau. Ngajantenkeun produk kaamanan anu terjangkau ka pasar massal tanpa kompromi kualitas parantos janten salah sahiji tujuan urang. Produk kami gampang sayogi pikeun palanggan iraha aranjeunna diperyogikeun, naon lingkungan damel anu paling karasa dimana aranjeunna aya.

Naha Pilih Us

01.

Ngaronjatkeun Kasalametan

Salaku produsén produk kaamanan anu terkemuka di Cina, kami nyayogikeun solusi kaamanan & kaséhatan anu komprehensif pikeun ningkatkeun kasalametan tempat damel anjeun. Puluhan rébu jalma parantos ngandelkeun produk urang pikeun ngajantenkeun tempat damelna langkung aman sareng damel raos bisnis sampurna.

02.

Ngurangan Biaya

Kami ngabantosan biaya anjeun rendah ku nawiskeun harga kalapa pikeun produk kami. Kami nyayogikeun solusi anu saé pikeun nganggo produk anu pas pikeun minuhan sarat konsumén bari henteu kedah nyéépkeun biaya tambahan pikeun mésér produk anu henteu pantes.

03.

Harga kalapa

Acree ngagaduhan pabrik pabrik di Cina sareng jaringan distribusi anu lega di saluruh nagara. Kami nawiskeun langkung ti 3000+ jinis alat pelindung pribadi (PPE) sareng alat.

04.

ningkatkeun Produktivitas

Nalika kasalametan pagawé diyakinkeun dina lingkungan tempat damel, kamungkinan naékna produktivitas sareng épisiénsi langkung luhur. Pagawe anjeun bakal ngaraos yakin sareng tiasa pokus kana padamelan anu dikerjakeun tibatan prihatin ngeunaan kasalametan sareng karaharjaan nalika dina padamelan.

05.

jaminan kualitas

Langkung ti 10 taun pangalaman dina manufaktur Alat-alat Pelindung Pribadi (PPE), didamel dina sistem kontrol kualitas anu ketat anu disahkeun kana ISO 9001: 2015 Standar. Produk kualitas disahkeun kana standar internasional anu béda sareng didukung ku Tim P&P Kuat pikeun paningkatan kontinyu dina Kualitas Produk.

06.

Layanan-palanggan

Kami bakal ngaréspon pamundut anjeun dina 24 jam. Didukung ku tim Konsultan Kasalametan anu berpengalaman pikeun nyayogikeun dukungan téknis anu langkung saé sareng tim desain In-house pikeun ngabantosan anjeun dina produk khusus.

Kengingkeun tina anu pangsaéna

Kami nyayogikeun solusi anu paling saé pikeun kaamanan sareng sababaraha produk sareng jasa. Pendekatan kami pikeun kéngingkeun investasi anu pangsaéna pikeun mastikeun lingkungan gawé anu teu dihaja.

jam gawe

Senén- Jumaah: 8: 00-18: 30 Hrs
(Telepon dugi ka 17:30 Hrs)
Saptu - 8: 00-16: 00

Kami di dieu

Kantor Pusat: FLAT C, 9 / F, WINNING HOUSE, NO.72-76, WING LOK STEET SHEUNG WAN, HONG KONG
Telepon: + 86 512 56986025
Fax: +86 512 58577588
Surélék: sales@pe-zone.com

Urang Boga Jawaban Anu Saé

Tanya Kami Naon-naon

Dimimitian ti pabrikan sarung tangan PE, saatos langkung ti 10 taun kamajuan, ayeuna urang nyayogikeun langkung ti 30 jinis produk PPE.

Leres, urang tiasa ngarancang sareng ngadamel pabrik per syarat konsumén. Kami nampi OEM kalayan jumlah sakedik, kami ngarepkeun ngembangkeun bisnis babarengan.

Leres, pikeun tiap order, kami ngalakukeun pamariksaan dina prosedur produksi anu béda, sareng kami bakal ngagaduhan tim QA khusus kami pikeun mariksa kualitas sateuacan dikintun.

Kami bakal ngaréspon palanggan pikeun ngawadul dina 12 jam, sareng kami tanggel waler pikeun sadaya masalah kualitas.

Narima pambayaran ngalangkungan T / T (Transfer bank), L / C saatos (pesenan massal) ..

Biasana urang ngirimkeun order énggal dina 30 dinten, tapi urang ogé ngadamel push order dina waktos anu langkung pondok.

Normall urang tiasa masihan basis tawaran kana inpormasi sapertos skétsa diménsi atanapi karakteris produk. Anjeun ogé tiasa nampi harga kutipan dina gambar, punten perhatoskeun nalika kutipan sapertos kieu dibéré kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih harga upami inpormasi anu henteu dikenal dikedalkeun engké.

Kami hoyong janten sumber lengkep pikeun produk PPE. Kami damel pikeun nyayogikeun solusi anu ngabantosan konsumén urang suksés. Acree ogé sanggup ngabantosan ngembangkeun produk PPE nalika damel babarengan sareng anjeun. Sareng dina kasus anu langka yén kami sanés sumber anu pangsaéna, kami bakal ngabantosan anjeun dina arah anu leres.

small_c_popup.png

Hayu urang ngobrol

Diajar kumaha urang ngabantosan 100 merek top ngagaduhan kasuksésan.