Kryesuesi Eksportues i produkteve

Ne ofrojmë shërbim me një ndalesë, qindra klientë na besojnë për t'i furnizuar me produkte me cilësi të lartë

Prodhimi masiv i disponueshëm!

Produkte mbrojtëse personale

Korporata Unidus (HK) ofron produkte sigurie me cilësi të lartë me çmime të volitshme. Bërja e produkteve të sigurisë të përballueshme për tregun masiv pa cenuar cilësinë ka qenë gjithmonë një nga qëllimet tona. Produktet tona janë lehtësisht të disponueshme për klientët sa herë që nevojiten, në çfarë mjedisi më të ashpër pune janë.

Pse të zgjidhni na

01.

Përmirësoni sigurinë

Si prodhuesi kryesor i produkteve të sigurisë në Kinë, ne ofrojmë zgjidhje gjithëpërfshirëse të sigurisë dhe shëndetit për të përmirësuar sigurinë e vendit tuaj të punës. Dhjetëra mijëra njerëz janë mbështetur në produktet tona për ta bërë vendin e tyre të punës më të sigurt dhe kjo ka kuptim të përsosur të biznesit.

02.

Ulja e kostos

Ne ju ndihmojmë të mbani koston tuaj të ulët duke ju ofruar çmime konkurruese për produktet tona. Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira për të përdorur produktet e duhura për të përmbushur kërkesat e klientit tuaj pa pasur nevojë të shpenzoni kosto shtesë për blerjen e produktit të papërshtatshëm.

03.

konkurruese Price

Acree ka fabrika të veta prodhuese në Kinë dhe një rrjet të gjerë shpërndarjeje në të gjithë vendin. Ne ofrojmë më shumë se 3000 lloje të pajisjeve mbrojtëse personale (PPE) dhe instrumenteve.

04.

Rritja e produktivitetit

Kur sigurohet siguria e punëtorëve në një mjedis të vendit të punës, shanset për rritjen e produktivitetit dhe efikasitetit janë më të larta. Punëtorët tuaj do të ndihen të sigurt dhe do të jenë në gjendje të përqendrohen në detyrën që keni përpara sesa të shqetësohen për sigurinë dhe mirëqenien e tyre gjatë punës.

05.

Quality Assurance

Më shumë se 10 vjet përvojë në prodhimin e Pajisjeve Mbrojtëse Personale (PPE), prodhon nën një sistem të rreptë të kontrollit të cilësisë të certifikuar me standardin ISO 9001: 2015. Produkte cilësore të çertifikuara me standarde të ndryshme ndërkombëtare dhe të mbështetura nga një Ekip i fortë R&D për përmirësim të vazhdueshëm të Cilësisë së Produktit.

06.

Shërbimet Klientit

Ne do t'i përgjigjemi kërkesës suaj brenda 24 orësh. Mbështetur nga një ekip i Konsulentit të Sigurisë me përvojë për të siguruar mbështetje më të mirë teknike dhe ekip të brendshëm të dizajnit për t'ju ndihmuar në personalizimin e produkteve.

Merrni nga më të mirët

Ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë për sa i përket sigurisë me një gamë të plotë të produkteve dhe shërbimeve. Afrohuni për të marrë investimet më të mira për të siguruar një mjedis pune pa aksidente.

Orë pune

E hënë - e premte: 8: 00-18: 30 orë
(Telefoni deri në orën 17:30)
E Shtunë - 8: 00-16: 00

Ne jemi këtu

Zyra Qendrore: FLAT C, 9 / F, SHTPIA FITUESE, NR.72-76, WING LOK STREET SHANG WAN, HONG KONG
Telefoni: + 86 512 56986025
Faksi: +86 512 58577588
Email: sales@pe-zone.com

Kemi Përgjigje të Mrekullueshme

Na pyesni çdo gjë

Duke filluar nga një prodhues i dorezave PE, pas më shumë se zhvillimeve 10 vjeçare, tani ne furnizojmë më shumë se 30 lloje të produkteve PPE.

Po, ne mund të projektojmë dhe prodhojmë sipas kërkesave të klientëve. Ne pranojmë OEM me sasi të vogël, ne presim të zhvillojmë biznes së bashku.

Po, për secilën porosi, ne kryejmë inspektim në procedura të ndryshme të prodhimit dhe do të kemi ekipin tonë të veçantë të SC për të inspektuar cilësinë përpara dërgesës.

Ne do t'i përgjigjemi ankesave të klientit brenda 12 orësh, dhe ne jemi përgjegjës për të gjitha çështjet e cilësisë.

Pranoni pagesa përmes T / T (transfer bankar), L / C në shikim (porosi me shumicë) ..

Normalisht ne dorëzojmë porosi të re brenda 30 ditëve, por ne gjithashtu bëjmë urdhër shtytjeje në kohë të shkurtër.

Normalisht ne mund të japim një bazë oferte mbi informacione të tilla si një skicë dimensionale ose karakteristikat e produktit. Ju gjithashtu mund të merrni vlerësime të bazuara në një fotografi, ju lutem vini re se kur jepet një vlerësim si ky, ne rezervojmë të drejtën për të rregulluar çmimet nëse informacioni i papaguar zbulohet më vonë.

Ne duam të jemi burimi juaj i plotë për produktet PPE. Ne punojmë për të siguruar zgjidhje që ndihmojnë klientët tanë të kenë sukses. Acree është gjithashtu në gjendje të ndihmojë zhvillimin e produkteve PPE në bashkëpunim me ju. Dhe në rastin e rrallë që nuk jemi burimi më i mirë, ne do t'ju ndihmojmë t'ju drejtojmë në drejtimin e duhur.

small_c_popup.png

Le të bëjmë një bisedë

Mësoni se si ndihmuam 100 marka kryesore të fitojnë sukses.