Sing Mimpin Eksportir Produk

Kita nyedhiyakake layanan mandheg, atusan pelanggan dipercaya bisa nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur

Pabrik Massa kasedhiya!

Produk Proteksi Pribadi

Perusahaan Unidus (HK) nyedhiyakake produk keamanan bermutu kanthi rega sing terjangkau. Nggawe produk keamanan terjangkau ing pasar massal tanpa kompromi kualitas mesthi dadi salah sawijining target. Produk kami wis siyap kasedhiya kanggo pelanggan kapan dibutuhake, lingkungan kerja apa sing paling angel.

Napa Pilih kita

01.

Nambah Keamanan

Minangka produsen produk keamanan utama ing China, kita nyedhiyakake solusi keamanan & kesehatan sing komprehensif kanggo nambah keamanan ing papan makarya. Ewonan ewu wong wis ngandelake produke supaya papan makarya luwih aman lan bisa nggawe bisnis cocog.

02.

Nyuda Biaya

Kita ngewangi biaya murah kanthi menehi rega kompetitif kanggo produk. Kita nyedhiyakake solusi paling apik kanggo nggunakake produk sing pas kanggo memenuhi syarat pelanggan tanpa mbutuhake biaya tambahan kanggo tuku produk sing ora cocog.

03.

Price competitive

Acree duwe pabrik pabrik ing China lan jaringan distribusi sing wiyar ing saindenging negara. Kita nawakake luwih saka 3000+ jinis peralatan protèktif pribadi (PPE) lan instrumen.

04.

Tambah Produktivitas

Yen keamanan para pekerja dijamin ing lingkungan papan, kemungkinan tambah produktivitas lan efisiensi luwih akeh. Para pekerja sampeyan bakal rumangsa yakin lan bisa fokus ing tugas kasebut tinimbang prihatin babagan keamanan lan kesejahteraan nalika lagi tugas.

05.

Assurance Quality

Luwih saka 10 taun pengalaman ing pabrikan Piranti Proteksi Pribadi (PPE), diproduksi kanthi sistem kontrol kualitas ketat sing disertifikasi karo ISO 9001: 2015 Standard. Produk kualitas sing disertifikasi ing standar internasional sing beda lan didhukung dening Tim R&D Kuat kanggo perbaikan terus-terusan babagan Kualitas Produk.

06.

Layanan Pelanggan

Kita bakal nanggapi priksaan sajrone 24 jam. Didhukung dening tim Konsultan Keselamatan sing berpengalaman kanggo nyedhiyakake dhukungan teknis lan tim desain In-house sing luwih apik kanggo mbantu sampeyan babagan produk sing disesuaikan.

Entuk sing paling apik

Kita nyedhiyakake solusi sing paling apik kanggo keamanan kanthi macem-macem produk lan layanan. Pendhapat supaya entuk investasi sing paling apik kanggo njamin lingkungan kerja tanpa kacilakan.

Jam kerja

Senen- Jumuah: 8: 00-18: 30 Jam
(Telpon nganti jam 17:30 Jam)
Setu - 8: 00-16: 00

Kita nang kene

Kantor Pusat: FLAT C, 9 / F, WINNING HOUSE, NO.72-76, WING LOK STREET SHEUNG WAN, HONG KONG
Telpon: + 86 512 56986025
Fax: +86 512 58577588
Email: sales@pe-zone.com

Kita Nduwe Wangsulan sing Gedhe

Takon Kita Ana Apa-apa

Wiwit saka pabrikan sarung tangan PE, sawise luwih saka 10 taun pembangunan, saiki kita nyedhiyakake luwih saka 30 jinis produk PPE.

Ya, kita bisa ngrancang lan manufaktur miturut syarat pelanggan. Kita nampa OEM kanthi jumlah sithik, kita ngarep-arep bisa ngembangake bisnis.

Ya, kanggo saben pesenan, kita nindakake inspeksi kanthi prosedur produksi sing beda-beda, lan kita bakal duwe tim QA khusus kanggo mriksa kualitas sadurunge dikirim.

Kita bakal nanggapi komplain pelanggan sajrone 12 jam, lan kita tanggung jawab kanggo kabeh masalah kualitas.

Nampa pembayaran liwat T / T (Transfer bank), L / C nalika dideleng (pesanan akeh) ..

Biasane, kita ngirim pesanan anyar sajrone 30 dina, nanging uga nggawe pesanan supaya cepet.

Normall, kita bisa menehi basis tawaran babagan informasi kayata sketsa dimensi utawa karakteris produk. Sampeyan uga bisa entuk basis Kutipan ing gambar, elinga yen kutipan kaya iki diwenehake, kita duwe hak kanggo nyetel rega yen informasi sing durung dingerteni diungkapake mengko.

Kita pengin dadi sumber lengkap kanggo produk PPE. Kita kerja kanggo nyedhiyakake solusi sing bisa mbantu para pelanggan sukses. Acree uga bisa mbantu ngembangake produk PPE kanthi kerja sama karo sampeyan. Lan ing kasus sing langka yen kita dudu sumber sing paling apik, kita bakal nulung sampeyan menyang arah sing bener.

small_c_popup.png

Ayo ngobrol

Sinau babagan carane mbantu 100 merek paling apik supaya sukses.